Vraag & Antwoord

Bongo bonnen en alternatieven

tukadoo-bongo

Bongo bonnen zijn een geweldige cadeaubonnen uitvinding en intussen toch wel uitgegroeid tot een klassieker onder de meest gegeven cadeaus. Met een Bongo bon doe je een beleving cadeau, waarbij de ontvanger uit een mooi verpakte cadeaubox kan kiezen tussen meerdere ervaringen. We zetten ze even op een rij waar je een Bongobon kan kopen.

Alternatieven

Andere cadeaubon concepten zijn VivaBoxweekenddesk, hotelspecials, wonderbox, allemaal concepten waar je een cadeaubon koopt in een doos voor één specifieke zaak en één specifieke belevenis zoals wellness, of gaan eten op restaurant.

Natuurlijk zijn er ook nieuwe concepten op de markt die meer aanbieden en leuker zijn om te krijgen waaronder de Tukadoo cadeaubon. Deze is gelanceerd is december 2016 en heeft een paar nieuwe en uitgebreide mogelijkheden. Met een Tukadoo cadeaubon kan je kiezen in één van de honderden aangesloten winkels waar je die bon spendeert. Ze hebben nu reeds bijna 700 winkels in heel België waar je de bon kan spenderen.

tukadoo-bongo

Als we snel een vergelijking maken met zijn concurrenten, dan merk je al snel dat je bij de “oude” concepten van bv. Bongo veel minder keuze hebt. Op de Bongo bon van plankgas bijvoorbeeld ( http://www.bongo.be/nl/cadeaubon-plankgas-2909/ ) staat dat je in 400 winkels terecht kan, maar als je gaat kijken naar de landkaart op de Bongo website, dan zie je al snel dat je met deze plankgas bon maar in een 60-tal winkels of zaken terecht kan in België. Een hele rare en volgens ons een consument misleidende voorstelling van hun bonnen. Dit geldt spijtig genoeg voor alle Bongo bonnen.

Tukadoo als volwaardig alternatief!

Niet alleen in de meer dan 700 winkels, maar het spenderen van een Tukadoo kan ook vanuit je luie zetel door hem te spenderen op webshops zoals Thee winkels, elektro, ski materiaal, dieren webshops, en veel meer. Waarom zou je dan nog kiezen voor een andere optie. De gelukkige ontvanger kiest ZELF zijn winkel en niet de koper van de bon zoals bij de “oude” concepten. WOUW leuk gedaan!

Samen leggen met vrienden of collega’s voor één gezamenlijk cadeau is een leuk extraatje dat Tukadoo aanbiedt!

Stap 1 : Geef de totale waarde in van je bon bvb 150 €
Stap 2 : Op het einde van jouw bestelling geef je alle mailadressen in van al je vrienden.
Stap 3 : Je vrienden krijgen een mail met een link waar ze op moeten klikken en hun deel betalen.
Stap 4 : Jij kan jouw deel van de koek al onmiddellijk betalen!
Stap 5 : Wacht tot iedereen betaald heeft en pas dan zal de bon uitgegeven worden door Tukadoo.

Als iedereen betaald heeft zal de bon onmiddellijk uitgeschreven worden.
Indien één van je vrienden niet heeft betaald dan zal er na 14 dagen een bon uitgeschreven worden van het betaalde bedrag.

EN …………….. Het stopt maar niet…….

Wie zegt dat een cadeau niet persoonlijk is? Wel vergeet het maar. Een Tukadoo cadeaubon maak je zo persoonlijk als wat. Er zijn ongeveer 100 foto’s, van verjaardag, geboorte, feesten, huwelijk, …  die je kan gebruiken om jouw Tukadoo te personaliseren. Je kan zelf ook een eigen foto opladen of een bedrijfslogo. Inkleuren van de bon motiefjes er op plaatsen en natuurlijk een tekstboodschap en klaar is kees. Je kan dus niet meer zeggen dat je geen moeite hebt gedaan voor een cadeau te geven.

Wie zei dat een cadeaubon een snel en onpersoonlijk cadeau was? Dank je wel om Tukadoo in de markt te zetten!

Bongo-tukadoo-cadeaubonnen

Wat kan je nu met die Tukadoo?

Alles …. Ja hoor … . Tukadoo heeft het allemaal. De wellness, B&B, restaurants dat hebben ze ook maar het gamma gaat wel veel verder dan dat. Van elektroshops voor de aankoop van gsm, computers tot koffie shops, thee bars, fietsenwinkels, kledingwinkels, juweliers, fietsenwinkels en zelfs reisbureaus. We zullen er zelfs nog een pak vergeten.

WELLNESS | MODE | SPORT | ROMANTIEK | ONTSPANNING | GASTRONOMIE | MULTIMEDIA | INTERIEUR | REIZEN

Geniet van het leukste cadeau! www.tukadoo.be

Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *