Vraag & Antwoord

Coronaproof personeelsgeschenk

verjaardag cadeautip

Bedankt jouw personeel met een Coronaproof cadeau!

Een van onze b2b klanten vroeg zich af: Kunnen jullie me helpen met een leuk cadeau, met in het achterhoofd dat we met zen allen in corona tijden zitten? Dus een ‘ welkom terug op kantoor’ cadeautje.

Omdat dit voor velen een nieuwe werksituatie was (met kinderen en partners die ook thuiswerken), besloten veel werkgevers om hun medewerkers een corona proof cadeau te sturen. Zo hebben wij veel bedrijven mogen helpen met het bedanken van hun personeel.

Het kantoorleven gaat er behoorlijk anders uitzien door corona. Personeel zal op kantoor extra hygiëne maatregelen moeten naleven, om te voldoen aan de richtlijnen van de overheid. Wil jij ook je medewerkers feestelijk verwelkomen als het weer mag?

Waarom is het tonen van je waardering aan je personeel belangrijk tijdens de Corona crisis?

Van je medewerkers verwacht je ineens dat ze heel flexibel zijn. Er moet thuis gewerkt worden waar soms het hele gezin aanwezig is. Daarnaast is de scheiding tussen werk en privé weggevallen en probeer dan nog maar goed je focus te houden als je kindje aan je bureau staat met zijn huiswerk. Videobellen terwijl een kind hulp nodig heeft van degene, of een partner die ook aan het vergaderen is wat de concentratie verstoord. Deze tijd vraagt allemaal veel van jouw medewerkers. En daarom wil je ze bedanken met een coronaproof cadeau.

Hét cadeau bij uitstek – Tukadoo

Wanneer is een cadeau 100% geslaagd? Als je personeel het zelf uit mag kiezen! Dit kan bijvoorbeeld met de Tukadoo geschenkbon. Medewerkers kunnen deze geschenkbon spenderen in meer dan 700 (web)shops in heel België. Meer coronaproof kan je dus niet zijn.

Extra Tukadoo troeven

  • Personaliseerbaar met een tekstboodschap, foto/bedrijfslogo, in te kleuren naar keuze.
  • Universeel te gebruiken in alle Tukadoo shops
  • Van kledij, sport, wellness, resto, elektro, dranken tot extreme sensaties.
  • Tukadoo komt in digitale vorm, een Doosje of een Card.
Tagged , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *