Vraag & Antwoord

Gepersonaliseerd Cadeau met eindejaar

Een gepersonaliseerd cadeau voor werknemers en relaties, niet altijd even evident om te vinden.

Een gepersonaliseerd Cadeau, dat is toch waar iedereen naar op zoek is, maar niet iedereen vindt. We leggen je de problemen uit en reiken je de oplossing aan….

Bijna 50% van de gekochte geschenken met eindejaar worden doorverkocht!

In december 2016 maakt VTM bekent, zie deze link, dat op 2ehands.be 26% van de geschenken die worden aangekocht door bedrijven, doorverkocht worden op hun site. En dit is dan nog maar één website. Het percentage ligt eigenlijk VEEL hoger dan dat. Wij bij Tukadoo weten dat dit percentage bijna op 50% ligt en dit door

 • 26% doorverkoop op 2ehands.be
 • Doorverkoop op andere websites
 • Doorverkoop aan familie of vrienden
 • Doorgeven van een geschenk bij een volgend feestje
 • Het vervallen van de geschenken of bonnen

Dit is de top 3 van de meest gegeven foute cadeaus in 2015

 1. Decoratie-artikelen (26,2 procent)
 2. Kleding (21,3 procent)
 3. Boeken en strips (13,3 procent)

Kleren in de foute maat, een boek dat ze al gelezen hebben of een parfum dat ze niet graag ruiken. En dus is het telkens weer druk, in januari, in de winkels en op het internet. Niet om cadeautjes te kopen, maar om ze te kunnen ruilen of verkopen.

Voorbeelden van Tukadoosje – Kies zelf je foto, motief, kleuren en tekstboodschap

cadeauboncadeauboncadeauboncadeaubon

Waarom blijft het moeilijk om een geschikt geschenk te kiezen als bedrijf?

De meest gekozen cadeau’s zijn een fruitmand, flessen wijn of een cadeaubon. Maar waarom is het dan toch zo moeilijk om iemand te plezieren met een geschikt cadeau?
Jij, als marketingmanager, HR verantwoordelijke, directieassistente of als bedrijfsleider , … JIJ kiest als koper het cadeau en daar wringt het schoentje. Jij als koper kiest en de ontvanger moet maar tevreden zijn met jouw keuze. Ja maar ….. wij hebben in ons bedrijf een rondvraag gedaan en iedereen was akkoord met die fles wijn, of die braadpan,… .

Wij, bij Tukadoo, hebben het allemaal al gehoord en gezien en sommige beslissers stappen moeilijk af van hun idee ook al weten ze dat niet elke werknemer of relatie tevreden zal zijn met dat specifiek geschenk.

Kan je trouwens een geschenk kopen waarvan je 100% zeker bent dat het geschikt is? Wij zeggen volmondig JA!
Wat wilt een werknemer of relatie en kan Tukadoo dan aanbieden?

 1. Iets persoonlijk.
  En ja… een Tukadoo is een gepersonaliseerd cadeau en kan je personaliseren met een leuke tekstboodschap en je bedrijfslogo of een foto van het team. Het gaat zelfs verder dan eender welke concurrent in Europa. Jouw gepersonaliseerd cadeau (Tukadoo) kan je  ook nog inkleuren of je kan er motieven op plaatsen.
 2. Ben je zeker dat het gepersonaliseerd cadeau, de Tukadoo cadeaubon, 100% een geschikt geschenk is… ?
  En ja … ook dat is een schot in de roos want jouw personeel en relaties kunnen ZELF kiezen wat ze met deze cadeaubon doen. Je kan hem spenderen in meer dan 700 fysieke winkels. Van kledij, kapper, restaurant, meubelzaken, juweliers, fiets-en sportwinkels, parfum, speelgoedwinkels, fitness, wellness, b&b, elektroshops, thee of koffie,… enz. Noem het op en Tukadoo heeft het.
 3. Maar wat als er geen fysieke winkel in mijn buurt is?
  Ook dan heeft Tukadoo de oplossing want de Tukadoo cadeaubon kan je gebruiken in niet alleen de fysieke winkels maar ook op webshops.

Wil je scoren bij je werknemers en relaties en wil je hen vooral niet teleurstellen? Kies dan voor de Tukadoo cadeaubon.

https://www.tukadoo.be/nl/

gepersonaliseerde cadeaubon

gepersonaliseerde cadeaubon

gepersonaliseerde cadeaubon

gepersonaliseerde cadeaubon

Tagged , , , , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *