Aangesloten Handelaars

Juwelier Zwitserland

Juwelier Zwitserland werd in 1958 opgericht door Rudolf Arijs en zijn echtgenote Marie-Louise Van den Bossche. Onder de nieuwe naam Juwelier Zwitserland zette het koppel een lange familietraditie in horloges en juwelen voort. Zij waren immers al de derde generatie uurwerkmakers in de familie.

In 1981 werd de fakkel doorgegeven aan dochter Hilde Arijs, die sindsdien de zaak leidt. Samen met haar echtgenoot Wim De Cock, een gewezen tandarts die nu goudsmid/diamondgrader is en hun zoon Pieter-Jan zorgen zij er, met veel liefde voor hun vak, voor dat de rijke familietraditie hoog gehouden wordt.

Juwelier Zwitserland heeft een uitgebreid gamma juwelen en horloges voor alle smaken en in alle prijsklassen. U kan bij Juwelier Zwitserland terecht voor het schieten van de eerste oorbelletjes, een zilveren ring, een trendy horloge… maar ook voor de meest exclusieve juweel- en uurwerkcollecties.

“WAT U OOK KOOPT, OP ONZE UITMUNTENDE SERVICE KUNT U ALTIJD REKENEN. “

Dat betekent voor ons niet alleen deskundige advies bij de keuze van uw juweel of uurwerk. Maar ook een uitstekende dienst na verkoop: aanpassingen worden zo snel mogelijk uitgevoerd, omwisslen kan, als er geen draagsporen zijn en is uiteraard beperkt in tijd. Ook voor al uw herstellingen en transformaties kan u bij Juwelier Zwitserland terecht en dit in alle prijsklassen! Spendeer ook hier jouw Tukadoo cadeaubon.

Horloges & Uurwerken overzicht:

Info:

http://www.juwelier-zwitserland.com/nl/

Tagged , , , , , , , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *