Vraag & Antwoord

Last minute verjaardagscadeau

Op zoek naar een last minute verjaardagscadeau ?

Ben je een cadeau vergeten te kopen of kan je niet naar de verjaardag gaan? Verras de gelukkige met een E-Tukadoo, dé last minute verjaardagscadeau bij uitstek. Onmiddellijk en gratis geleverd als e-mail . De e-Tukadoo kan je doorsturen naar het e-mail adres van de gelukkige.
Wil je voor al jouw vrienden of familie een cadeau kopen en dat laten afleveren op de datum van hun verjaardag? Dat kan met Tukadoo…,

Bestel al uw Tukadoo cadeaubonnen voor het hele jaar voor al jouw vrienden of familie. Tukadoo zorgt er voor dat de E-Tukadoo afgeleverd wordt in de mailbox van de gelukkige op de datum die jij hebt gekozen.

Bestel de E-Tukadoo cadeaubon nu, geef een datum in en Tukadoo doet de rest voor jou! Je zal nooit meer een verjaardag vergeten door ons uniek afleversysteem!

DE JARIGE KIEST ZELF WAAR HIJ OF ZIJ DE CADEAUBON GEBRUIKT

Stop met het zoeken naar een cadeau voor de jarige en laat de gelukkige ZELF kiezen waar hij de bon. De Tukadoo cadeaubon is altijd een juist cadeau.
Jij maakt de cadeaubon heel persoonlijk door een tekstboodschap en een leuke foto op de bon te plaatsen, zet er de kleur bij die je wenst en je hebt een heel persoonlijk cadeau! De gelukkige die de bon krijgt, kan ZELF kiezen waar zij de bon gebruikt.

KIES WANNEER DE CADEAUBON WORDT AFGELEVERD MET EEN E-TUKADOO

Laat je E-Tukadoo afleveren in de mailbox van de jarige op zijn verjaardag of kies een andere datum die jij zelf kiest! Bestel de E-Tukadoo cadeaubon nu, geeft een datum in wanneer je wenst dat de bon afgeleverd moet worden en Tukadoo doet de rest voor jou! Je zal nooit meer een Valentijnscadeau vergeten door ons uniek afleversysteem!

Tagged , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *