Vraag & Antwoord

Ontvang nu Tukadoo cadeaubonnen in je Webhero webshop!

 

Waarom een Tukadoo integratie in Webhero?

Mensen die een Tukadoo bon ontvangen, gaan op zoek naar waar ze die kunnen besteden. Zo krijg je nieuwe potentiële klanten naar je webshop. Daarbij besteedt 80% van de gebruikers van de Tukadoo cadeaubon meer geld in jouw zaak dan de waarde van de cadeaubon!  Aansluiten bij Tukadoo is gratis en er is geen lidmaatschap aan verbonden. Je geeft wel een kleine commissie af als iemand met de bon betaalt.

Hoe Tukadoo bonnen aanvaarden in mijn Webshop? (Stap-voor-stap)

  1. Registreer op Tukadoo: https://www.tukadoo.be/nl/registreren/

 

  1. Maak een ‘vestiging’ aan voor je webshop (via je TUKADOO dashboard)

 

  1. Maak een ‘API-key’ aan voor je vestiging (via je TUKADOO dashboard)

 

  1. Copieer je API-key (via je TUKADOO dashboard)

 

  1. Log in in je Webhero webshop CMS > settings > algemene info > Tukadoo kortingsbonnen aanvinken en API key invullen. Zo simpel is het!

 

 1. Als iemand nu een betaling wil doen in de webshop kan hij de kortingscode van zijn bon ingeven. En onderaan in de footer van je webshop verschijnt nu het Tukadoo logo.

  De ondernemer:

  De sterke man achter TUKADOO is Stef Van der Stappen. Hij wil met zijn unieke cadeaubon Tukadoo Vlaanderen veroveren. Het verschil met andere cadeaubonnen is eenvoudig. “Bij mij kiest de ontvanger en niet de schenker wat hij met de bon doet.” Lees meer in dit artikel op hln.be

  Met TUKADOO zijn er enorme mogelijkheden voor bedrijven die hun personeel willen bedanken, maar nooit voor iedereen de juiste bon kunnen vinden. Dat kan dus nu wel met TUKADOO. Je kan via hun platform een spreadsheet uploaden en met 1 druk naar iedereen een gepersonaliseerde bon opsturen. Straf!

  TUKADOO groeit snel. Op minder dan 1 jaar zijn er al meer dan 700 winkels aangesloten. Om hun groei verder te financieren wordt er snel een kapitaalronde gepland.

   

  Team Webhero wenst team TUKADOO alvast veel succes!

Webhero

De Belgische leider in het bouwen van websites voor zelfstandigen en KMO’s. Een Webshop laten maken tegen lage kostprijs met hoge kwaliteit? => https://www.webhero.be/webshop-laten-maken

Tagged , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *