Nieuws, Vraag & Antwoord

Origineel cadeau voor haar

Je vriendin, je mama, je oma, collega of iemand anders verassen met een persoonlijk cadeau?

Geef een origineel cadeau voor haar. Een verjaardagscadeau voor een vriendin, een leuk cadeau voor moeder, een romantisch cadeau voor je vrouw of zomaar een cadeau voor oma ? Haar verassen met een leuke cadeaubon van Tukadoo is heel persoonlijk door het toevoegen van een foto of tekstboodschap. Met dit uniek cadeau zal ze zelf kunnen kiezen waar ze haar bon spendeert. Tukadoo is de enige die je toe laat om zelf te kiezen waar je de bon spendeert. Gaande van kledij, schoenen, wellness, juwelen, fitness, kapper, massage, restaurant, en veel meer.

Stap met jouw cadeaubon één van onze aangesloten handelaars binnen in heel  Vlaanderen en kies zelf een leuk cadeau. Reserveren is niet meer nodig, en jij kiest zelf het moment wanneer je hem spendeert.

Een romantisch weekend weg met je partner of een romantisch diner? Met een Tukadoo cadeaubon geef je altijd een juist cadeau. De ONTVANGER personaliseert de bon en de ONTVANGER kiest ZELF waar ze de bon gebruikt. Een Valentijnscadeau, een Moederdag cadeau, kerstcadeau, verjaardagscadeau, een trouwcadeau of wil je samen leggen met collega’s voor een babyborrel? Je zal de gelukkige vanaf nu nooit meer ontgoochelen met jouw Tukadoo cadeaubon!

Tagged , , , , , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *