Vraag & Antwoord

Tukadoo – 1.5 jaar later – Update & toekomstvisie!

geschenkbon

Update & toekomstvisie – 1.5 jaar later en 700 winkels later!

De Tukadoo geschenkbon is gelanceerd in december 2016. Ons eerste doelstelling was om na 1 jaar 300 handelaars in te schrijven op ons platform. Inschrijven als handelaar of winkel wil zeggen jij als winkel / handelaar onze Tukadoo cadeaubonnen aanvaardt in jouw winkel. Fier mogen we zeggen dat er nu reeds 700 winkels zijn aangesloten.

We mogen allerhande KMO winkels tot onze portefeuille rekenen gaande van wellness, b&b, restaurants tot fietsen, meubelwinkels, speelgoedwinkels, kledij, juwelen, schoenen, reisbureau’s, extreme sensaties, koffie-en theewinkels, fitnes-en yoga, boks, kappers, drank-en wijnhandelaars en veel meer. Het is te veel om op te sommen. Je kan deze lijsten op deze landkaart bekijken.
Ons doel van 300 winkels is dan ook ruimschoots overschreden. We moeten dan ook alle KMO’s danken die in ons idee geloven en die van het eerste uur zijn ingestapt!

Toekomst Visie

Nu is het moment gekomen om winkelketens aan te spreken om een grotere stap te zetten en het aantal winkels te laten groeien naar ongeveer 2.000 tegen midden 2018! De gesprekken zijn van start gegaan het het ziet er goed uit! Tukadoo is de enige waarbij je de bon kan gebruiken op webshops van verschillende handelaars. Gaande van Thee, interieur, skimateriaal, gadgets en verzorging voor je dieren, kledij, juwelen, speelgoed, drank e wijn. We hebben 50 tal wachtende webshops die zich hebben aangemeld en gaan de komende weken/maanden zichtbaar zijn op de website.

Op dit moment verkopen we de Tukadoo cadeaubon enkel nog online. Je kan kiezen voor de Digitale, E-Tukadoo, de Tukadoo kaart en het Tukadoosje. Deze laatste 2 worden opgestuurd met de post, maar alle 3 de bonnen kan je personaliseren met een tekstboodschap of een gekke foto.
Ook hier zal een verschuiving gebeuren omdat we niet meer alleen online gaan verkopen, maar ook in verschillende verkooppunten zullen liggen. Tegen september 2018 hopen we van start te gaan om de Tukadoo cadeaubon te verkopen in 200 tot 1.000 verkooppunten in heel België, en ook hier zijn er reeds positieve gesprekken afgerond. We houden jullie nog op de hoogte in welke winkels dit juist zal zijn. ook onze website zal een opfrisbeurt en uitgebreid worden.

En dit alles zal mogelijk gemaakt worden mede dankzij investeerders. Onze eerste investeerder heeft toegezegd en we zijn volop bezig om alle documenten af te werken om deze te laten instappen. En we houden het hier niet bij want we blijven op zoek gaan naar een tweede en/of derde partij om het totaal pakket rond te krijgen zodat we al onze plannen kunnen waar maken.

Wil jij weten waarom Tukadoo een succes is? Lees het hier –> Waarom Tukadoo kiezen als geschenk ?

www.tukadoo.be
052 578833 – Stef Van der Stappen – Oprichter

Tagged , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *