Vraag & Antwoord

VALENTIJN!

De Meest Romantische Dag Van Het Jaar!

Ieder jaar op 14 februari vieren we de liefde. Valentijnsdag is dé dag waarop jij indruk kan maken op jouw geliefde met een unieke verrassing. Of je nu je partner wilt verrassen of iemand anoniem wilt laten zien hoe speciaal hij of zij voor jou is: het is altijd leuk om te verrassen met een belevenis voor twee.

Wil je jouw partner verrassen met een origineel geschenk voor Valentijn? Met de Giftcard van Tukadoo geef je een bijzonder geschenk om met twee van te genieten. Plezier gegarandeerd met onze geschenkbon.

Jouw partner origineel verrassen op Valentijnsdag is niet altijd makkelijk. Spullen heeft hij vaak al genoeg en bloemen of chocolaatjes zijn toch beter geschikt als cadeau voor haar. Gelukkig is een dagje uit of weekendje weg voor twee altijd een leuk valentijnsgeschenk. Verras hem bijvoorbeeld met een avontuurlijk dagje uit, culinaire weekendtrip of dagje sauna voor twee.

Verwennen door te gaan racen op circuit, een haircut  bij een barbier, kiezen uit lekkere dranken zoals whiskey, of ben je koffie verslaafd of een gewone thee liefhebber?

Heeft jouw partner groene vingers?
Dan kunnen onze winkels van bouwmaterialen of tuinmeubelen iets voor hem zijn. 
En voor Sportfreaks hebben we natuurlijk keuze te over.

Samen uit eten gaan, op reis of een dagje ontspanning voor twee? Kies voor een Tukadoo giftcard en het past sowieso bij ieders interesses.

Onze Tukadoo Giftcard laat toe om jouw Valentijnscadeau zelf te kiezen Gaande van shoppenwellness of dineren op restaurant met twee!

Spendeer jouw Tukadoo cadeaubon in één van de 700 winkels of webshops in heel België, bekijk ze HIER. Je kiest dus geen cadeaubon of Giftcard voor een wellness of een restaurant. Neen … deze Giftcard kan je overal gebruiken in alle winkels!

Geef iets persoonlijk

Zo maar snel een geschenk kopen of een geschenkbon geven kan iedereen. Bij Tukadoo maak je jouw geschenk heel persoonlijk. Je kan jouw Tukadoo voorzien van een leuke tekstboodschap en gekke foto.

Ga naar www.tukadoo.be en personaliseer jouw Tukadoo!

Tagged , , , , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *