Vraag & Antwoord

Valentijnsgeschenk voor haar of hem.

De meest romantische dag van het jaar is in zicht!

Origineel liefdescadeau

Wil je jouw partner verrassen met een origineel liefdescadeau voor Valentijn? Met een valentijnskado van Tukadoo geef je een bijzonder geschenk om met twee van te genieten. Plezier gegarandeerd met onze geschenkbon.

Valentijnsgeschenk voor hem

Jouw man of vriend origineel verrassen op Valentijnsdag is niet altijd makkelijk. Spullen heeft hij vaak al genoeg en bloemen of chocolaatjes zijn toch beter geschikt als cadeau voor haar. Gelukkig is een dagje uit of weekendje weg voor twee altijd een leuk valentijnsgeschenk. Verras hem bijvoorbeeld met een avontuurlijk dagje uit, culinaire weekendtrip of dagje sauna voor twee.

Wil je hem persoonlijk verwennen dan kan hij racen op een circiut,
een haircut of trim van zen baard bij een barbier, kiezen uit lekkere dranken zoals whiskey, of is hij koffie verslaafd of een thee liefhebber?

Heeft jouw man groene vingers?
Dan kunnen onze winkels van bouwmaterialen of tuinmeubelen iets voor hem zijn. 
En voor Sportfreaks hebben we natuurlijk keuze te over.

Valentijnsgeschenk voor haar

Tijd bij elkaar zijn, is het ideale valentijnsgeschenk voor haar. Gaat ze graag samen uit eten, gaat ze graag op reis of maak je haar blij met een dagje ontspanning voor twee? Kies een Tukadoo en het past sowieso bij haar interesse(s). Ga er samen een dagje of weekend op uit.

Geef een origineel en heel persoonlijk Valentijnscadeau voor haar door een Tukadoo te geven die ze zelf kan gebruiken om te gaan shoppen, voor wellness of dineren op restaurant met twee!

Valentijnsdag 2019

Ieder jaar op 14 februari vieren we de liefde. Valentijnsdag is dé dag waarop jij indruk kan maken op jouw geliefde met een unieke verrassing. Of je nu je partner wilt verrassen of iemand anoniem wilt laten zien hoe speciaal hij of zij voor jou is: het is altijd leuk om te verrassen met een belevenis voor twee.

Geef iets persoonlijk

Zo maar snel een geschenk kopen of een geschenkbon geven kan iedereen. Bij Tukadoo maak je jouw geschenk heel persoonlijk. Je kan jouw Tukadoo voorzien van een leuke tekstboodschap en gekke foto. En je kan onze Tukadoo kaart en Tukadoosje ook inkleuren en met motieven versieren.

Spendeer jouw Tukadoo cadeaubon in één van de 700 winkels en webshops in heel België. Je kiest dus geen cadeaubon voor een wellness maar je kiest een Tukadoo die je overal kan gebruiken!

Ga naar www.tukadoo.be en personaliseer jouw Tukadoo!

Tagged , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *