Vraag & Antwoord

Verjaardag Cadeautip

Welke jarige verras jij vandaag? Stuur een verjaardagskaart met daarin een cadeaubon!

Wenskaarten voor een verjaardag zelf ontwerpen kan je vanaf nu zelf doen bij Tukadoo. Bij Hallmark kan je een verjaardagskaart kopen maar dan moet je er nog een cadeautje gaan bij zoeken.

Waarom geef je een Verjaardagskaart?
Omdat je iets persoonlijk wil geven met een leuke boodschap er op!

Maar waarom ga je dan niet een stapje verder en maak je van je verjaardagskaart ook een cadeaubon?
Tukadoo is een 2 in 1 verhaal. Een Verjaardagskaart mt daarin een cadeaubon. 
Je plaatst er je tekstboodschap op EN een leuke foto en je maakt er direct een cadeaubon van. Makkelijk toch?

verjaardag cadeautip
verjaardag cadeautip

Een gepersonaliseerde verjaardagskaart als grappige verrassing met een leuke tekstboodschap en een gekke foto van jezelf. Dat is wat Tukadoo jou kan aanbieden. Bestel je kaart vandaag voor 08.00 uur en laat hem morgen al bij de jarige op de deurmat bezorgen!

Bij Tukadoo kan je een verjaardagskaart kopen en moet je dus geen ander cadeautje bij gaan zoeken. De gelukkige die de Tukadoo krijgt kiest zelf waar de bon kan gebruikt worden. Zodanig dat er voor iedere jarige wel iets te vinden is en je 100% zeker bent op een geschikt verjaardagscadeau. Voor een echte fashionista zijn er de shopping winkels, voor de sportfreaks zijn er de sportwinkels, voor degene die rust en ontspanning wensen, spenderen hun cadeaubon in één van onze vele wellnessen en spa’s. Heb je zin in een lekker etentje, dan is een restaurant jouw keuze. En als dat nog niet genoeg is dan bieden we nog een pak meer winkels aan zoals elektroshops om een gsm of computer te kopen, of is de jarige van plan om op reis te gaan, dan boek je maar een reis in één van onze aangesloten reisbureau’s.

Een cadeaubon die je kan gebruiken op webshops, zou dat geen goed idee zijn?
Natuurlijk kan dat ook bij Tukadoo. Ga naar één van de aangesloten webshops van ski materiaal, meubelen, thee of koffiewinkel, …. , doe daar je bestelling en reken af met jouw Tukadoo cadeaubon. Makkelijk toch?

De leukste verjaardagskaarten maak jezelf.

Is je zus, beste vriendin, tante of oma jarig? Maak jouw felicitatie, gemakkelijk en snel, online. Bij Tukadoo maak je zelf jouw cadeaukaart. Kies uit onze 3 cadeaubonnen en je kan direct aan de slag met het schrijven van jouw verjaardagswens en je kaart naar hartenlust versieren met motieven, kleuren, een foto’s en natuurlijk een leuke boodschap voor de jarige. Zo maak je jouw mooiste creatie! En als deze klaar is, dan regelen wij de rest! 

verjaardag cadeautip
verjaardag cadeautip

Een cadeau voor elke verjaardag

Wist je dat bijna 50% van de gekochte cadeau’s foute geschenken zijn? Tukadoo lost dit op door de gelukkige zelf te laten kiezen wat ze met de cadeaubon doen. Je kan jouw Tukadoo spenderen in bijna 1000 winkels en webshops in heel België. Waarom zou je dan nog het risico nemen om een fout geschenk te kopen. Met Tukadoo ben je altijd zeker.

www.tukadoo.be

Tagged , , , , , , , , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *