Vraag & Antwoord

Verjaardagscadeau voor hem!

VERJAARDAGSCADEAU!

Een origineel leuk verjaardagscadeau vinden is niet altijd makkelijk. Natuurlijk wil je een origineel cadeau voor de jarige, iets uniek, leuk of  buitengewoon. Het mag ook creatief en een grappig verjaardagscadeau zijn, gewoonweg een verjaardag cadeau dat opvalt. Een verjaardagscadeau voor hem,de papa, de peter, de opa of die goede vriend. Gemakkelijker gezegd dan gedaan. Of je moet de verjaardagskado Tukadoo gevonden hebben!

EEN VERJAARDAGSCADEAU ZOEKEN VOOR EEN VERJAARDAG?

Schenk de jarige een verjaardagscadeau waarbij hij ZELF kan kiezen waar hij deze voor gebruikt. Jij maakt de cadeaubon heel persoonlijk door een tekstboodschap en een leuke foto op de bon te plaatsen. De gelukkige die de bon krijgt kan ZELF kiezen waar hij/zij de bon spendeert in een winkel naar keuze. Stap één van onze leuke handelaars binnen en spendeer hem daar ter plaatse zonder afspraak.


Een verhaaltje….

Een vriend zijn papa is een fietsfreak! Dus heel logisch dat zijn zoon denkt… “ik ga hem een cadeaubon kopen van de fietsenwinkel”. Nu komt hij terecht bij Tukadoo waar hij een bon koopt en denkt…. “men vader heeft hier keuze in verschillende fietsenwinkels dus kiest hij zelf maar zen fietsenwinkel uit”

JUIST, maar …

Een paar weken later heeft deze “fietsfreak” zijn Tukadoo cadeaubon gespendeerd voor een nieuwe gsm in de elektroshop!

Wat is de clou van het verhaal?

Hoe goed je je eigen vader , vriendin, of partner kent…. Op dat specifieke moment in zijn leven heeft men niets nodig voor zen fiets en zal bijna 50% van de gegeven verjaardagscadeaus een fout geschenk zijn. Met een Tukadoo scoor je altijd 100%! WANT de gelukkige kan zelf kiezen wat hij er mee doet.

Neem geen risico door zelf een verjaardagsgeschenk te kopen, maar geef de Tukadoo en je bent zeker dat het een geschikt geschenk is.

Tagged , , , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *