Vraag & Antwoord

Waarom een cadeaubon en geen kerstcadeau?

verjaardag cadeautip

Ben jij verantwoordelijk voor de relatiegeschenken en personeelsgeschenken dit jaar of koop je voor een vriend of iemand van de familie? Dan twijfel je misschien nog over welk kerstcadeau je moet geven. Een traditioneel kerstpakket of een moderne cadeaubon… Wij bij Tukadoo vinden uiteraard een cadeaubon de betere optie! Hieronder leggen we uit waarom.

Personeelsgeschenk

Geef een kerstcadeau waar iemand écht iets aan heeft!

Het uitpakken van een kerstcadeau is natuurlijk heel spannend en leuk. Maar in de praktijk belandt een groot gedeelte daarna alsnog achterin een la of zelfs in de prullenbak. De kans dat je een cadeau koopt dat niet geschikt is ligt op bijna 50%. Dat is enorm en zijn cijfers van VTM en 2ehands.be waar onderzocht is hoeveel cadeau’s worden doorverkocht. Met een cadeaubon is dit probleem definitief de wereld uit geholpen! De ontvanger kan dan zelf beslissen waar, wanneer en aan wat het cadeau besteed wordt. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat uw kerstgeschenk gebruikt én gewaardeerd wordt.

Ben je een fietsfreak, dan denk iedereen dat je wel iets kan gebruiken van de fietswinkel. FOUT! Jij hebt misschien nood aan een nieuwe smartphone?
Tukadoo biedt alles aan ….

🔥+700 winkels om je Tukadoo geschenkbon / cadeaukaart te gebruiken. 🔥Meest persoonlijke cadeau van België – Bedrijfslogo & tekstboodschap.

➡️ Meubels
➡️Kapper
➡️Restaurants
➡️ Fitness & Yoga
➡️Fietswinkels (Sportwinkels)
➡️Speelgoed
➡️Juwelen & Accesoires
➡️Computer & Elektronica
➡️Koffie-en Thee
➡️Massage & Wellness / B&B
➡️Kleding & Schoenen
➡️ Kind & Baby shops
➡️ Boeken
➡️ Brillen
➡️ Huis, Tuin & Dier
➡️ Reizen
➡️ en veel meer ……


Jouw kerstcadeau is milieuvriendelijker

Een kerstcadeau zit vaak vol met plastic producten en verpakkingen. Dit is natuurlijk milieubelastend, zeker als een deel hiervan weggegooid of niet gebruikt wordt. Een cadeaubon bestaat enkel uit de gepersonaliseerde papieren bon en eventueel een kerstverpakking. Bovendien kan je ook kiezen voor een belevenis bon. Die is in te ruilen voor een sauna, overnachting, uitje of diner naar keuze. Zo help je minder rommel de wereld in!

Jouw kerstcadeau is makkelijker om te geven

Cadeaubonnen zijn niet alleen heel makkelijk door ons te verzenden naar jou of naar de gelukkige, maar ook heel makkelijk uit te delen. Werkt je voor een groot bedrijf? Dan hoef je  niet meer met honderden kerstpakketten langs alle afdelingen langs te gaan. Een cadeaubon is vederlicht en makkelijk in grote getalen te verplaatsen.

Je betaalt geen BTW op uw kerstgeschenken

Cadeaubonnen zijn vrijgesteld van BTW, terwijl je op kerstcadeau’s 21% belasting moet betalen. Dat betekent dat u meer budget over heeft voor de cadeaus voor het personeel of relaties! Hoe dan ook, met een cadeaubon ben je financieel gezien voordeliger af.

Twijfel dus niet langer, en kies één van onze 3 Tukadoo cadeaubonnen.

Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *